Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A Digitális Oktatási Konferencia és Kiállítás előadásai

2017.10.11

2017. szeptember 29-30-án került sor Budapesten a Digitális Oktatási Konferencia és Kiállítás megrendezésére. 

Több, mint 1100 látogató, 45 kiállító és 30 előadó részvételével, 32 digitális bemutató tanórával zajlott a DOKK.

A kétnapos konferencia előadói és résztvevői, az ország egész területéről érkező és a digitális oktatási módszerek iránt érdeklődő, vagy azokat már megvalósító pedagógusok áttekintették a magyar oktatás digitalizációja előtt álló kihívásokat, bemutatták a digitális átalakulás folyamatát és megismertek számos fejlesztési lehetőséget.

A DOKK-on résztvevők – köztük számos diák - a gyakorlatban is kipróbálhattak számtalan digitális oktatási segédeszközt: oktatási szoftvereket, alkalmazásokat, robotokat, okos táblákat és sok más hardver eszközt is. A kiállítók, akik között a legnagyobb hazai digitális cégektől kezdve, sikeres startupokon át az állami, az oktatás modernizációjával foglalkozó intézményekig, a hazai digitális oktatási színtér minden fontos szereplője jelen volt, és a kiállított eszközeikkel kézzelfoghatóvá tették, hogy milyen lesz a jövő digitális iskolája.

Az I. Digitális Oktatási Kiállítás és Konferenciára egyébként több mint 1500-an regisztráltak, és 1100-an valóban el is jöttek, hogy meghallgassák a 25 előadást/beszélgetést, a meghívott 30 kitűnő szakértőtől.

A konferencia előadásairól készült felvételeket az Digitális pedagógiai Módszertani Központ (DPMK) YouTube csatornáján az alábbi lejátszási listában találod meg:

DPMK YouTube – DOKK 2017